Elham

Ik ben Elham,

Mijn lengte is 168cm en mijn gewicht was 5 weken geleden 66,4 kg.

Ik wilde graag een paar kilo afvallen. Dit heb ik eerst zelf geprobeerd met het tellen van calorieën maar het lukte me maar niet om die paar kilo extra kwijt te raken.

Toen ik op internet over PS. Food & lifestyle las ben ik enthousiast geworden. Ik las dat mensen tevreden zijn over PS. Food & lifestyle en koolhydraatarm eten en ik ben benieuwd geworden of het me met PS. Food & lifestyle wel zou lukken om die paar kilo extra kwijt te raken.

Ik ben gestart bij Any Body by Marloes Janssen en ben begeleid door mijn coach Marloes.

Marloes heeft mij heel goed geholpen. Zij heeft me heel goed en duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten en wat ik wel en niet mocht eten.

Marloes heeft zelf ervaring met PS. Food & lifestyle. Ze is hier zelf 20 kg mee afgevallen en ook na het PS. Food & lifestyle traject blijft ze gewoon op gewicht.

Het is fijn als jouw coach zelf ook dit PS. Food & lifestyle traject doorlopen heeft omdat ze dan weet waar ze het over heeft en wat de moeilijke momenten zijn tijdens het traject. Ze kan jou daar dan goed in ondersteunen.

Normaal valt een vrouw die het traject bij Any Body volgt gemiddeld 1,0 – 1,5 kg per week af maar omdat ik tijdens de start van het traject een normaal gewicht had (BMI onder de 25), was ik blij dat ik elke week 0,7 kg afgevallen ben. Ik voelde me heel goed tijdens het traject.

Alleen de eerste week was voor mij een beetje moeilijk.

Mijn coach Marloes heeft van tevoren al uitgelegd dat het de eerste week het moeilijkste is omdat je lichaam gewend is aan het eten van veel koolhydraten. Je lichaam moet hier van ‘afkicken’ en je hebt ongeveer 3 dagen nodig om de koolhydraatreserves uit je lichaam op te maken.

Na 3 dagen was mijn lichaam in vetverbranding (ketose) en voelde ik me heel goed. Ik had geen honger meer en volop energie.

Omdat mijn gewicht tijdens de start van mijn PS. Food & lifestyle traject al onder de 70 kg was adviseerde mijn coach me om 5 eetmomenten te nemen in plaats van 6 eetmomenten. Maar als ik extra honger had op een dag nam ik een eetmoment extra en dit was geen probleem.

Ik vond het eten en de snacks tussendoor erg lekker! Het is ook fijn dat je zelf kan kiezen wat je wilt eten en daarbij uit veel verschillende producten kan kiezen.

Ik heb van mijn coach een eetdagboek gekregen en dit heeft me geholpen om te variëren met recepten. Zo kon ik al de dag van tevoren bepalen wat ik de volgende dag zou gaan eten. Ik stelde voor mezelf elke dag een dagmenu op voor de volgende dag.

Ik zit nu in fase 2 en ben langzaam de koolhydraten weer aan het opbouwen zodat mijn lichaam daar langzaamaan weer aan kan wennen. In fase 2 kom ik om de week bij mijn coach zodat ik goed begeleid word naar de stabilisatiefase (fase 3).

Ik voel me nu heel goed en ben blij met mijn gewicht.

Wat ik bereikt heb is dat ik nu gezonder eet en me meer bewust ben van wat ik kies.

Ik lust geen vis maar ik kan bijvoorbeeld gewoon kipfilet of rundertartaar nemen met salade erbij. En dit vind ik heerlijk!

PS. Food & lifestyle heeft veel lekkere en veel verschillende producten.

Mijn persoonlijke favoriete PS. Food & lifestyle producten zijn het mediterrane broodje, het dessert chocolade en de melk chocolade chunk.

Eetdagboek

Ontbijt

Een kopje koffie met een PS. Food & lifestyle melk chocolade chunk

Lunch

1 PS. Food & lifestyle Mediterraan broodje besmeerd met smeerkaas 20+

Snack

PS. Food & lifestyle hot chili minibites

Diner

50 gram gebakken kipfilet met PS. Food & lifestyle fusilli en salade

Snack

PS. Food & lifestyle melk chocolade chunk!

Zoals je leest is de PS. Food & lifestyle melk chocolade chunk favoriet bij mij!

Daarnaast dronk ik dagelijks 2 liter water.

Contact

Interesse gekregen na het lezen van deze ervaring? Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een intakegesprek.