Marloes Janssen

Hi, ik ben Marloes,

Waarschijnlijk heb je al meerdere afslankpogingen ondernomen en is het je helaas nog niet gelukt om een blijvend resultaat te behalen waar je tevreden mee bent.

Met dezelfde insteek ben ik zelf ook ooit begonnen met het PS. Food & lifestyle programma.

Zoals veel mensen had ook ik een verleden met afvallen en weer aankomen.

Toen ik op internet het PS. Food & lifestyle afslankprogramma las had ik voor het eerst het idee dat dit weleens wat voor mij zou kunnen zijn.

Ik zag een voorbeeld dagmenu wat me aansprak en waarvan mijn eerste indruk was dat het er zo lekker uitzag en dat ik helemaal niet het idee had dat dit een dieet was omdat er 5-6 eetmomenten per dag zijn. Daarnaast vond ik het ook erg fijn dat ik wekelijks naar een coach toe zou gaan. Dit zou voor mij een stok achter de deur zijn.

Tijdens het allereerste gesprek met mijn coach werd ik gewogen en had ik een erg fijn gesprek over wat ik van het PS. Food & lifestyle afslankprogramma kon verwachten. Ik vond de start ontzettend spannend!
Je start met een introductiepakket waar diverse PS. Food & lifestyle producten in zitten zodat je de eerste week kan proeven en ervaren wat jij het lekkerste vindt. Daarnaast zit er in het introductiepakket een PS. Food & lifestyle kookboek, vitamine en mineralen en een shakebeker.

De eerste week was het echt proberen wat ik lekker vond en vooral ook wat ik kon eten en in welke hoeveelheid.
Vooral tijdens het avondeten vond ik dat in het begin best lastig, maar gelukkig kon ik bij vragen altijd terecht bij mijn coach die ik vooral de eerste weken tussen de wekelijkse gesprekken door veel vragen heb gesteld. Ik heb daar echt veel steun aan gehad.

Het hoogtepunt was toch wel dat ik na 1 week bijna 3 kilo afgevallen was.
Ik kon het bijna niet geloven! Ik probeer wekelijks minimaal 5 keer te wandelen maar sport er verder niet bij.

Dit was voor mij een eyeopener! Ik dacht altijd dat je naast op je voeding te letten ook fanatiek moet sporten om af te vallen maar dit bleek helemaal niet nodig te zijn. Natuurlijk is alle beweging goed en sporten is ook zeker gezond, maar om af te vallen is het niet persé noodzakelijk.

Ook in de weken erna ging het afvallen erg makkelijk en kreeg ik handigheid in wat ik die dag kon eten. Zelfs tijdens onze vakantie ben ik gewoon doorgegaan met het PS. Food & lifestyle programma en ik heb dit altijd als vrij makkelijk ervaren. Ik nam veel PS. Food & lifestyle producten mee op vakantie zoals het PS. Food & lifestyle brood (wit en bruin), de PS. Food & lifestyle scones, de PS. Food & lifestyle chocoladepasta, de PS. Food & lifestyle repen en de PS. Food & lifestyle chips. En na de vakantie was ik warempel gewoon 1 kilo afgevallen.

Een grotere uitdaging dan de strikte fase 1A vond ik de daaropvolgende fases waarbij je langzaamaan koolhydraten gaat toevoegen aan je eetpatroon. Omdat er dan minder ‘regels’ zijn moet je het zelf gaan ontdekken, maar ook hierbij heeft de coach nog steeds een ondersteunende rol. Dit heb ik als erg prettig ervaren.

Ik ben ontzettend positief over PS. Food & lifestyle en nu ik alweer een tijd op gewicht ben wil ik ontzettend graag andere mensen helpen en begeleiden om hun ideale gewicht te behalen en daarbij de beste versie van zichzelf te worden! Ik zie dit echt als een uitdaging en kan niet wachten om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken. Ik weet uit ervaring dat je na het PS. Food & lifestyle programma ontzettend goed in je vel zit en veel meer energie hebt. Dat gun ik iedereen! ?

Het enige wat ik nu denk is : Waarom ben ik niet eerder begonnen?

Ervaringen