Over PS. food & lifestyle

Bij Any Body werk je met PS. food & lifestyle toe naar een gezonde levensstijl, en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij Any Body sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach Marloes Janssen investeer je in een gezond leefpatroon, en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PS. food & lifestyle

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Uitleg Any Body afslankprogramma

Any Body maakt gebruik van het wetenschappelijk onderbouwd PS. food & lifestyle afslankprogramma.
Dit is gebaseerd op het minimaliseren van koolhydraten, en het toevoegen van eiwitten. Doordat je inname aan koolhydraten wordt beperkt, en je lichaam daardoor geen energie uit koolhydraten kan halen, worden de vetreserves aangesproken. De vetverbranding in je lichaam wordt hierbij geactiveerd, waardoor de hoeveelheid vet in je lichaam aanzienlijk zal afnemen.

Door de hoeveelheid eiwitten heb je geen hongergevoel. Tevens zorgt de toename van eiwitten voor het behoud van spieren, welke nodig zijn voor het verbranden van extra calorieën, en het voorkomen dat je na het afslankprogramma weer snel in gewicht aankomt (het bekende jojo-effect).

Afslanken bij Any Body

Bij Any Body ga je afslanken onder persoonlijke begeleiding. Je gaat zeker niet minder eten maar je leert om anders te eten.

Het afslankprogramma is opgebouwd uit 3 fasen. Je start in fase 1 met 5-7 eetmomenten op een dag. Je gebruikt overdag PS. food & lifestyle producten en ’s avonds kun je gewoon met het gezin mee eten. Je eet dan bijvoorbeeld vlees of vis met groenten.

Naast shakes zijn er ook veel vaste producten verkrijgbaar, waaronder brood, muesli, repen, koeken, pasta, pannenkoeken en hartige snacks zoals chips. Het assortiment is zeer uitgebreid, dus er is zeker voor iedereen genoeg lekkers te kiezen, en ook goed te variëren tijdens het afslankprogramma.

De kracht van afslanken bij Any Body is de combinatie van persoonlijke begeleiding, en de heerlijke PS. food & lifestyle producten, waardoor het afslankprogramma niet als een dieet voelt, en goed vol te houden is.

Ook als je eenmaal op gewicht bent word je nog een jaar lang persoonlijk door Marloes Janssen begeleid, om te zorgen dat je ook na het afslankprogramma op gewicht blijft, en je jezelf een gezond eetpatroon aanleert, wat bij je past.

Ervaringen