Recepten

Fase 1A+1B

Aspergesalade met rauwe ham, gekookt ei en yoghurtsaus

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2B

Bami met een Antilliaans tintje

Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Caesarsalade met ei, ham en eigengemaakte croutons

Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2A

Chicken-cheese tosti met lente-ui

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Chocolade pecan karamel trifle

Bereidingstijd: 5 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Clubsandwich met tonijn, avocado en tomaat

Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2A

Courgetti met zelfgemaakte bolognesesaus

Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal personen: 4
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Croissant met zalmsalade

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Frozen lemon cheesecake

Bereidingstijd: 140 minuten
Aantal personen: 2
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Fusilli met ham en champignonroomsaus

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2B

Geroosterd brood met verse geitenkaas-avocadosalade en komkommer

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2B

Getoast brood met rode biet, feta en walnoten

Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2A

Gevulde Halloween paprika’s

Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Gevulde portobello met truffelrisotto

Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2B

Gevulde zalm met spinazie en knolselderijfrietjes

Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal personen: 4
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Kip tandoori salade

Bereidingstijd: 90 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Mediterraan broodje caesarsalade

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Mexicaanse vistaco

Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Omelet met spinazie en komkommer-rucolasalade

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Poffertjes met karamel-zeezout stroop

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2B

Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2A

Salade met meloen, rauwe ham en mozzarella

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2A

Snert zonder erwt met hartige pannenkoek

Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Wrap kip kerrie

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 2A

Wrap met gebakken kip, paprika en aubergine

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept
Fase 1A+1B

Wrap met kipfilet en avocado

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 1
Bekijk recept