Buddhabowl met kikkererwten, pecannoten en granaatappelpitjes

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kikkererwten uitlekken en rooster ze vervolgens 30 minuten in de oven. Verdeel ondertussen de veldsla, radicchio, avocado, bloedsinaasappel en kaki in een kom. Voeg de, geroosterde kikkererwten, pecannoten en granaatappelpitjes toe. Klop een dressing van de olijfolie en sojasaus en besprenkel de salade hiermee.

TIP

Voeg eventueel extra eiwitten toe, zoals (gerookte) kip, in sesamolie gemarineerde tofu of zalm.

Voedingswaarden

KCAL
636
VETTEN
47,8g
KOOL-
HYDRATEN
33,6g
EIWITTEN
10,6g
FASE
2C

Ingrediënten

  • 1 halve avocado in plakken
  • 1 halve bloedsinaasappel in plakken
  • Granaatappelpitjes van een halve granaatappel
  • 1 halve kakifruit in plakken
  • 50 g veldsla
  • 50 g radicchio (rode sla)
  • 50 g kikkererwten
  • 1 handje pecannnoten
  • 1 el olijfolie
  • 1 el sesamolie
  • ½ el sojasaus

Ervaringen