Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 1

Bereidingswijze

Maak de vinaigrette door de olijfolie, mosterd, azijn, het citroensap en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Meng de vinaigrette met de bietjes en laat circa 5-10 minuten marineren. Verdeel de rucola over een bord en meng met de bietjes, geitenkaas en de walnoten.

Voedingswaarden

KCAL
494
VETTEN
40,5g
KOOL-
HYDRATEN
11,2g
EIWITTEN
17,4g
FASE
2B

Ingrediënten

  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 200 g gekookte rode bieten in stukjes
  • Handje rucola
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • 1½ el olijfolie
  • ¼ tl mosterd
  • ½ tl citoensap
  • ¼ tl azijn
  • Peper
  • Zout

Ervaringen